Unike omgivelser for
betydningsfulle hendelser
– det er en tradisjon på
Åker Gård.

Her sitter historien i veggene

Innenfor portene på Åker Gård er det som å settes tilbake i tid. Fra de travle gatene utenfor er det en spesiell opplevelse å plutselig befinne seg i de store, skjermede hagene som omringer den herskapelige storgården. Nå kan du også få oppleve denne spesielle plassen, her ligger alt til rette for fantastiske arrangementer!

Allerede fra sommeren 2019 tilbyr vi våre unike lokaler til leie. Her holdes store og små selskaper i form av bryllup, dåp, minnesamvær, konfirmasjoner eller jubileer. Vi legger også til rette for konferanser, kurs, firmasamlinger, seminarer og konserter. Eller hva med en skikkelig låvefest? Her finnes lokaler i ulike stiler til ulike typer arrangementer. 

Hos oss har du mulighet til å leie selskapslokaler og ordne resten selv, inkludert ha med egen mat og drikke. Dersom du ønsker å komme til ferdig dekket bord så leverer vi gjerne et komplett arrangement for deg og dine gjester. 

Selskapsteltet har en kapasitet på inntil 200 gjester og egner seg best for arrangementer i sommerhalvåret. 
Generalboligen har en kapasitet på inntil 50 gjester til bords. 
Det er også fullt mulig å rigge til selskap på inntunet og i hagene. 

 Ta kontakt for pris og muligheter rundt ditt arrangement!

Generalboligen

Generalboligen er den staselige hovedbygningen på Åker Gård, og er en del av Inntunet. De elegante, gamle stuene innbyr til selskap, og stuedørene åpner mot den vakre, velstelte hagen. De store plenene strekker seg nedover mot Åkersvika, omkranset av enorme eiker og gamle frukttrær. I Generalboligen kan det dekkes festbord til 50 gjester.

[modula id="1213"]

Låven

I låven rigger vi til store og små låvefester. Med dempet belysning i et røft og trivelig miljø er det duket for skikkelig festtemning! Låven er stedet for de hyggelige, uformelle samlingene. Senk skuldrene, løsne på slipset og gjør deg klar for en minnerik fest. Her er det høyt under taket og godt med gulvplass – kanskje trekker dere bordene til siden og byr opp til dans utover kvelden? Låven rommer inntil 150 gjester. Låven står mest sannsynlig klar for utleie fra sommeren 2020.

Teltet

Et flott og romslig selskapstelt i en av våre vakre hager kan danne en fin og stemningsfull ramme rundt selskap og fest. Her kan det pyntes til romantiske bryllup eller sofistikerte selskap, eller dekkes til mer uformelle tilstelninger. Her er det plass til både små og store grupper – samle venner, familie eller kolleger til en annerledes teltfest på Åker Gård!

Kontakt oss

Fyll ut kontakskjema under, så tar vi kontakt med deg!