Åker Gård AS er opptatt av å ivareta ditt personvern. Her kan du lese om hvordan og hvorfor vi samler inn og benytter informasjon om våre brukere (kunder), og hvordan vi tar hensyn til personvern.

1. Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en fysisk enkeltperson. Dette kan for eksempel være navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse eller IP-adresse.
Enhver innsamling, registrering, sammenstilling, lagring og utlevering av personopplysninger kalles behandling av personopplysninger. All behandling av personopplysninger i Norge er underlagt personopplysningsloven, og Datatilsynet fører tilsyn med den.

2. Hvem ivaretar personopplysningene?

Den som bestemmer hva personopplysningene skal brukes til kalles en behandlingsansvarlig. Den behandlingsansvarlige skal påse at personopplysningene blir behandlet i henhold til de reglene som gjelder i henhold til General Data Protection Regulation (GDPR), som gjelder for alle medlemmer land i Europa, inkludert Norge.
Når du bruker våre tjenester er det Åker Gård AS som er behandlingsansvarlig. Du behøver kun å forholde deg til ett kontaktpunkt for henvendelser som gjelder vår behandling av personopplysninger.

3. Hva slags opplysninger samler vi inn?

Vi lagrer opplysninger når du sender oss en e-post eller gir tilbakemeldinger gjennom funksjoner i våre tjenester. Vi lagrer også opplysninger som du selv registrerer i kommentarfelt, skjema eller lignende på våre sider.

4. Hva bruker vi opplysningene til?

Kort fortalt behandler vi personopplysninger for forfølgende formål:

  • Å gi våre kunder den best mulige opplevelse av innhold og informasjon på våre nettsider og i møte med oss.
  • For å kunne behandle bestillinger og for å kunne kommunisere med våre kunder
  • For å overholde gjeldende lovverk (forbruker- og regnskapslov).

5. Hvem har tilgang til dine personopplysninger?

Personopplysningene blir kun behandlet av Åker Gård og av våre databehandlere. Vi deler ikke personopplysninger med andre.

6. Hvordan kan du administrere, rette eller slette opplysningene vi har om deg?

Ifølge Personopplysningsloven har du flere rettigheter som du kan bruke for å påvirke vår behandling av personopplysningene dine. Du kan kontakte oss, dersom du ønsker at dine opplysninger skal slettes fra våre registere.
Vi vil ikke lagre personopplysninger lenger enn det som er innenfor de lovpålagte pliktene vi har.
Ved sletting av informasjonskapsler – merk at du må følge den samme prosessen på alle nettlesere du bruker og / eller forskjellige datamaskiner eller enheter.

7. Gjennomføring av endringer

Med jevne mellomrom vil vi oppdatere denne personvernerklæringen for å gjenspeile eventuelle endringer på nettstedet eller ved vår nettstedspolitikk.

8. Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om vår behandling av personopplysninger eller ønsker å vite hvilke  opplysninger vi har lagret om deg, vennligst ta kontakt med oss pr mail på drift@akergard.no.