Privat

Selskaper

På Åker Gård feirer vi livets mange begivenheter! Her er det mulig å arrangere store og små selskaper. Hos oss har du mulighet til å leie selskapslokaler og ordne resten selv, inkludert ha med egen mat og drikke. Dersom du ønsker å komme til ferdig dekket bord så leverer vi gjerne et komplett arrangement for deg og dine gjester!

Generalboligen

Generalboligen er den staselige hovedbygningen på Åker Gård, og er en del av Inntunet. De elegante, gamle stuene innbyr til selskap, og stuedørene åpner mot den vakre, velstelte hagen. De store plenene strekker seg nedover mot Åkersvika, omkranset av enorme eiker og gamle frukttrær.

 

Kapasitet: inntil 70 gjester til bords (ved bruk av begge stuene)

Selskapsteltet

Et flott og romslig selskapstelt i en av våre vakre hager kan danne en fin og stemningsfull ramme rundt selskap og fest. Her er det plass til både små og store grupper – samle venner og familie til en annerledes teltfest på Åker Gård!

Kapasitet: inntil 200 gjester til bords

Kontakt oss for priser og muligheter rundt ditt arrangement!

Låven

I låven rigger vi til store og små låvefester. Med dempet belysning i et røft og trivelig miljø er det duket for skikkelig festtemning! Låven er stedet for de hyggelige, uformelle samlingene. Senk skuldrene, løsne på slipset og gjør deg klar for en minnerik fest. Her er det høyt under taket og godt med gulvplass – kanskje trekker dere bordene til siden og byr opp til dans utover kvelden?

Kapasitet: inntil 140 gjester til bords

Låven er under utvikling, og ikke klar for utleie ennå. Følg med her for oppdateringer!