Fleksible kontorløsninger og herskapelig atmosfære for kurs og møter

På Åker Gård hadde forsvaret frem til 2004 sitt standkvarter for Distriktskommando Østlandet. Da var det et betydelig antall personer som hadde sin kontorplass og arbeidsplass på Åker Gård. Nå har vi oppgradert og fornyet flere bygg, og innredet disse til dagens standard og dagens behov for kontorplasser og møterom. Vi har mulighet for både cellekontor og åpent landskap

Tilpasset dine behov

Leie kontorer

Hos oss for du skreddersydde løsninger for din bedrifts behov. Du leier det din bedrift har behov for. Du kan leie flere små cellekontorer, hvis det er det som passer best, eller større kontorlokaler med tilpasningsmuligheter. Du kan for eksempel velge å dele kontorene inn i flere arbeidsstasjoner eller åpne landskap. Vi kan også tilby deg interne kontorbytter uten oppsigelsestid om bedriften din trenger mindre plass i tøffe tider.

Bedriftsarrangement

Kurs, konferanser og møter

Generalboligen gir en lun og herskapelig atmosfære til både deres private og arbeidsrelaterte arrangementer. Vi kan rigge forskjellige oppsett med bord og stoler samt teknisk utstyr, og de mange innredede stuene våre gir mulighet for å innta lunsjen i hyggelige omgivelser. I kjøkkenet kan det tilberedes enkel lunsj og kokes kaffe. Kontakt oss gjerne for mer info og priser.

Drone001

Alt er mulig

Tenk stort!

Gården byr på uendelige muligheter hva angår større arrangementer. Vi har lagt bak oss tre vellykkede julemarkeder, Staudemarked har vært arrangert de siste somrene. Våre fantastiske leietakere har gjennomført kunst- og håndverks-dager og flere forskjellige klubber og foreninger har lagt arrangementet sitt til Åker – nettopp på grunn av de store valgmulighetene. Kafeen kan også åpnes med enkel servering på forespørsel i god tid.

Ta kontakt så kan vi snakkes om nettopp ditt arrangement!