Sett en herskapelig ramme på ditt selskap

Åker Gård fungerer også ypperlig til å sette rammen for mindre arrangementer, slik som jubileer, konfirmasjoner, sommerfester og andre selskapeligheter. Generalboligen kan dekkes til fest for opp mot 50 gjester, og har flere stuer man kan benytte til mingling, avslapning og buffeter. Kontakt oss gjerne for mer info og priser.

Herskapelig og intimt

Generalboligen

Er den staselige hovedbygningen på gården, og er ett av tre bygg som omrammer tunet. De elegante stuene innbyr til selskap, og terrassedørene åpner seg mot den vakre og velholdte hagen. De mange stuene gir mulighet til å dekke buffetbord, mingle eller trekke seg tilbake i roligere omgivelser.

Kapasitet: Inntil 50 gjester til bords.

SOMMERLIG OG LUFTIG

Selskapsteltet

Det flotte selskapsteltet vårt er plassert mellom vakre trær i en av Åker Gårds mange hager, gir en stemningsfull ramme på sommerens arrangement! Her er det masse plass og muligheter både for scene, bar og dansegulv.

Kapasitet: inntil 150 gjester til bords.

RUSTIKK

Låven

Låven vår  fra 1800-tallet vil med sin store takhøyde og rustikke utrykk gir den en flott ramme om du ønsker en låvefest. 

Her kan det dekkes med langbord, rundbord, eller en kombinasjon. 

Kapasitet: inntil 130 gjester til tilbords.

Drone001

Alt er mulig

Tenk stort!

Gården byr på uendelige muligheter hva angår større arrangementer. Vi har lagt bak oss tre vellykkede julemarkeder, Staudemarked har vært arrangert de siste somrene. Våre fantastiske leietakere har gjennomført kunst- og håndverks-dager og flere forskjellige klubber og foreninger har lagt arrangementet sitt til Åker – nettopp på grunn av de store valgmulighetene. Kafeen kan også åpnes med enkel servering på forespørsel i god tid.

Ta kontakt så kan vi snakkes om nettopp ditt arrangement!

Vi hjelper deg gjerne

Ta kontakt