Vielse og bryllupsfest
i historiske omgivelser

Et bryllup er en av de fineste dagene i parets liv. Kjærligheten feires med gode venner og nær familie. På Åker Gård tilbys flere lokaler som vil være med på å sette et personlig preg på deres spesielle dag. Sammen kan vi skape uforglemmelige øyeblikk, og vi gleder oss over å kunne tilby storslåtte rammer til alle forskjellige, formelle og uformelle, intime og grandiose bryllupsfester som våre gjester ønsker seg.

Herskapelig og intimt

Generalboligen

Er den staselige hovedbygningen på gården, og er ett av tre bygg som omrammer tunet. De elegante stuene innbyr til selskap, og terrassedørene åpner seg mot den vakre og velholdte hagen. De mange stuene gir mulighet til å dekke buffetbord, mingle eller trekke seg tilbake i roligere omgivelser.

Hvis du skal ha høst- eller vinterbryllup, er Generalboligen et nydelig sted å feire den store dagen. Vakre høstfarger eller snø i sløret – og når du går inn, blir du møtt av en varm og lun stemning med fyr på peisen og levende lys.

Kapasitet: Inntil 50 gjester til bords.

SOMMERLIG OG LUFTIG

Selskapsteltet

Det flotte selskapsteltet vårt er plassert mellom vakre trær i en av Åker Gårds mange hager, og kan virkelig sette en romantisk og stemningsfull ramme på sommerens bryllup! Her er det masse plass og muligheter både for scene, bar og dansegulv.

Kapasitet: inntil 150 gjester til bords.

RUSTIKK og romantisk

Låven

En røff og rusikk låvesal passer perfekt for deg som drømmer om et sjarmerende  og personlig låvebryllup!

Låven vår  fra 1800-tallet vil med sin store takhøyde gi akkurat den rammen man trenger for et autentisk låvebryllup i historiske omgivelser. Her kan det dekkes med langbord, rundbord, eller en kombinasjon. 

Kapasitet: inntil 130 gjester til tilbords.

Hagen

Utevielse

Hageanlegget med alleer og karpedam stammer fra tilbake til 1600-tallet og gir en nydelig atmosfære til utendørs vielser. Vi kan være behjelpelige med å vise muligheter som hagen byr på, og lage vieslesoppsett for opptil 80 sitteplasser

Mulighetene er mange

Store stuer og mange rom gir god fleksibilitet

Vi er veldig fleksible og kan tilby å leie ut flere av lokalene til samme arrangement, slik at man kan fylle alle behov som måtte dukke opp i løpet av en hel dag. Et bryllupsarrangement kan gjerne foregå med en vakker vielse i hagen, en skål og mingling på det flotte inntunet, bryllupsfest i låven og etterfest i herskapelige Generalboligen. Underveis kan Generalboligen benyttes av bryllupsgjestene hvis man trenger å trekke seg litt tilbake, skifte antrekk eller benytte kjøkkenet. Mulighetene er uendelige, og vi er behjelpelige med å planlegge den rette kombinasjonen.

 

TJenester

Ferdig rigget

Vi tilbyr lokaler som er ferdig rigget med bord, stoler og teknisk utstyr. Spør oss gjerne, så hjelper vi våre gjester med å anbefale både catering-byrå, fotograf, leverandør av duker og stoltrekk, og blomsterdekoratør.

 

Galleri

Se muligheter –
la deg inspirere

Klar for et møte?

Ta kontakt